10 ianuarie 2013

Ordinul MECTS Nr. 6211-2012 pentru aprobarea Metodologiei si a criteriilor privind acordarea gradatiei de merit in invatamantul preuniversitar in 2012-2013

5 comentarii:

  1. Personalul didactic auxiliar a fost din nou „uitat”. Asta, in timp ce proiectul de lege sta prafuit prin vreun sertar la senat. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  2. RUSINE. Doar profesorii sunt capabili de performanta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar care este performanta unui contabil scolar sau a unei secretare care se scobeste in "nas" toata ziua? Cum vi se masoara voua performantele? La cafele si tutun? Treceti la catreda si apoi vorbiti!

      Ștergere
    2. Pentru ca am lucrat si la catedra ( 6 ani), si ca personal didactic auxiliar, sunt in masura sa fac o comparatie in cunostinta de cauza intre cele doua functii. De aceea va rog, domnilor profesori de tot felul si rangul, nu mai aruncati cu noroi in cei de langa voi, fara de care scoala nu ar putea functiona in zilele noastre. Stiu cum e sa stai 3-4 ore la scoala si, daca nu ai chef sa predai, dai extemporal elevilor sau le dai de lucru individual... Cunosc astfel de dedesubturi, le-am vazut personal. Si mai stiu si cum e sa ai program de 8 ore zilnic, (uneori lucrezi si in week-end, ca ai termen de la ISJ), sa nu ai decat 21 de zile de concediu pe an, dar sa fii si omul bun la toate in scoala,suplinitorul tuturor chiulangiilor, ca, de, te pricepi si la disciplinele reale, si la cele umaniste. Iar recunoastere (atentie, nu recunostinta!)... ceva mai buna decat ingrijitorului. Si asta, cand avem studii superioare si chiar mai multe facultati la zi, ca asa se facea carte pe vremuri, nu la Spiru Haret... Și, in alta ordine de idei, domnul de mai sus sa-si aleaga alt pseudonim, caci adevaratul domn Trandafir si-ar acoperi fata de rusine daca i-ar citi mesajul.

      Ștergere
  3. are ffffffffff mare dreptate persoana care face referire la munca de secretar, vai de sufletul secretarelor ,trebuie sa induram mizeria profesorilor ,rusine sa-ti fie "Domnule Trandafir".

    RăspundețiȘtergere