21 decembrie 2012

OUG nr.92 din 18 decembrie 2012 privind modificarea LEN(1/2011) si alte masuri (M.Of. 864/2012)


      Ordonanța de urgență privind luarea unor măsuri în domeniul învățământului și cercetării, precum și în ceea ce privește plata sumelor prevăzute în hotărârile judecătorești devenite executorii în perioada 1 ianuarie-31 decembrie 2013 -CLICK AICI!

4 comentarii:

  1. CINE I-A PERMIS PLAGIATOAREI andronescu ecaterina SA FURE ATESTATELE PENTRU ECHIVALAREA COMPETENTELOR inv. si educatoarelor ??????
    DE CE I-A TRANSFORMAT PE INVATATORI SI EDUCATOARE IN VACA DE MULS PENTRU UNIVERSITATI ????
    A vazut plagiatoarea ca, la nivel de tara, sunt multi invatatori si educatoare fara studii superioare ... si s-a gandit sa-i trimita OBLIGATORIU la studii !!! PE BANII CUI ??????
    CE VOI FI "EU" - INVATATOARE, CU GRADUL DIDACTIC I, CU DISTINCTIA GH. LAZAR FURATA IN 2009 DE PLAGIATOAREA ANDRONESCU, CU GRADATIA DE MERIT LUATA PENTRU A TREIA OARA, ... CE VOI FI DIN 2018 ???? MA VETI DA AFARA DIN INVATAMANT ?????
    RUSINE GUVERNULUI !!!!
    RUSINE USL-ului !!!!
    RUSINE SINDICATELOR !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Studiile le faci cu banii tai, nu ca pe cursuri, gratuite, pentru care ai luat gradatie de trei ori !Ai fost la fel de nervoasa cand ai auzit ca unii invatatori nu au luat nici macar o data gradatie de merit si nici GH. LAZAR(pentru ca nu am putut ajunge la cursuri si pentru ca elevii nostri nu au bani pentru concursuri)?Nu iti este teama din cauza banilor, nu vrei sa te obosesti!

      Ștergere
  2. Inteleg supararea unora, insa cred ca trebuia facuta o distinctie intre cei ce au studii si cei care nu au. La cursuri oricum mergem si noi, cei cu studii superioare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Profesor pt. inv. primar sau prescolar trebuie sa fie cel care are o diploma de licenta care atesta acest lucru,nu toti cei care au facut tot felul de facultati(pe unde au putut )si care s-au pregatit pentru istorie, pedagogie etc.sau chiar pentru contabilitate si cu atat mai putin cei care nu s-au obosit sa faca nimic in plus( au adunat hartii pentru gradatie de merit).Fiecare sa ocupe o functie conform specialitatii obtinute negru pe alb!In spital nu se duc sa se faca medici daca au ASE-ul, nici macar asistentele cu studii superioare nu devin peste noapte medici.CORECT!

    RăspundețiȘtergere