26 februarie 2012

Clasa pregatitoare inseamna 2000 de posturi reduse in invatamant

3 comentarii:

  1. Aceeasi idee am sustinut-o in comentariile la sondajul referitor la debutul scolaritatii in clasa pregatitoare sau la clasa I. Numarul copiilor este in scadere iar invatamantul prescolar nu este considerat parte din invatamantul obligatoriu (exceptie era grupa pregatitoare. Nu-i asa ca avem nevoie de un sindicat care sa lupte si pentru drepturile cadrelor didactice din invatamantul prescolar? Urmatorul obiectiv pe lista sindicatelor este, pe langa pastrarea titularizarii in invatamant, introducerea invatamantului prescolar in cadrul invatamantului obligatoriu.
    Va multumim pentru grija!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca acum mai mult ca oricand trebuie sa-si faca simtita activitatea AEDR (Asociatia Educatoarelor din Romania).Impreuna cu SINDICATUL sa lupte pentru ca clasa pregatitoare sa ramana la gradinita iar invatamantul prescolar sa fie obligatoriu. Credeti ca este drept ca guvernantii sa nu considere invatamantul prescolar obligatoriu dar sa formuleze cerintele ca si cum ar fi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Suntem temelia si pilonul de sustinere a cladirii ce se numeste OM.Suntem in linia intai de o viata , SI DE ACEEA IN NOI SE DESCARCA MEREU TOATA MUNITIA .ASA STIU GUVERNANTII SA SE POARTE CU CEI CARE PUN PIATRA DE TEMELIE SI HOTAR SI II INVATA CEEA CE NU SE POATE RECUPERA NICIODATA -CEI 7 ANI DE-ACASA-Orice se poate recupera in viata: scoli ,facultati ,mastere dar acesti ani nu
    niciodata!
    Acum sa se repare aceasta greseala colosala ! Ce clasa pregatitoare????????????Nu spatiul e problema nu .Ci personalul calificat cu experienta si ceva extrem de important
    AVETI PROGRAMA DE CLASA O IN NOUA ORIENTARE?ASEZATI COPILUL DE 6 ANI IN BANCI SA IL TIMORATI? SA VEDETI ACUM CAT DE IMPORTANTE SUNTEM NOI EDUCATOARELE CARE TRIMITEAM COPILUL PREGATITI LA SCOALA SI USURAM ENORM MUNCA INVATATORILOR TREBUIE SA LUPTAM SA RAMANA AICI UNDE DINTOTDEAUNA A FOST GRUPA PREGATITOARE SI SA SE INCHEIE BALCIUL ASTA CARE NU DUCE LA NIMIC BUN!

    RăspundețiȘtergere