5 februarie 2012

ANUNŢ IMPORTANT!

     MÂINE , LUNI , 6 FEBRUARIE 2012, DATORITĂ CONDIŢIILOR METEO DE NINSOARE ŞI VISCOL DIN JUDEŢUL VRANCEA, CURSURILE DIN TOATE ŞCOLILE JUDEŢULUI VRANCEA VOR FI SUSPENDATE. ACEASTĂ MĂSURA A FOST LUATĂ DE CONDUCEREA I.S.J. VRANCEA PENTRU SIGURANŢA ;I SĂNĂTATEA ELEVILOR ŞI  CADRELOR DIDACTICE. PENTRU ZIUA DE MARŢI, 07.02.2012 CONDUCEREA I.S.J. VRANCEA VA REVENI MÂINE CU UN ALT COMUNICAT!
       ACEST COMUNICAT ARE LA BAZA  INFORMAŢIILE DIN  MEDIA ŞI CONVORBIREA TELEFONICĂ AVUTĂ CU DL INSPECTOR GENERAL,  IORDACHE BOSTAN, ÎN ACEASTA SEARĂ! VOM REVENI MÂINE CU ALTE DETALII!
IONESCU CONSTANTIN, VICEPRESEDINTE S.L.I. VRANCEA

5 comentarii:

  1. intrebare; acest site este proprietatea ionescu sau este al B.O. S.L.I. VN.?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vad rostul intrebarii! dar totusi... Acest blog este al Sindicatului Liber din Invatamant Vrancea, iar cel care l-a creat si se ocupa de administrarea lui este Ionescu Constantin, vicepresedinte al SLI Vrancea, membru al Biroului Operativ.
    Daca aveti vreo nemultumire sau sugestie o acceptam cu mare placere! "Omul cat traieste, invata!"

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa cum puteti observa toate anunturile si comunicatele au o sursa sau un autor ca sa fie credibile! Acest articol, la ora publicarii, nu avea o sursa pentru a fi credibil si atunci mi-am asumat anuntul, nu era normal?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu, nu era normal, nu se face asumarea in nume propriu,ci in numele B.O.,ori sa intelegem ca numele ionescu prezinta mai multa credebilitate decat B.O.
    p.s. in alta ordine de idei exista mentionat undeva jos pagina administrator blog, nu mai faceti exces de nume prorpiu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce importanta are domnule anonim numele Ionescu , erau mai importante numele Grigore sau Dragomir!Lasa omul in pace, nu vezi ca ne informeaza zi de zi cu toate noutatile din sistem? Era mai bine pe vremea lui Grigore, cand nimeni habar nu avea ce face sindicatul pentru noi? Cand cineva incearca sa faca ceva pentru binele nostru ,hai sa-i dam la cap , ca asa-i in invatamant, goana dupa hartii si-atat, munca la clasa IOC!
      Ti-o fi dor de numele Grigore sau de altul!

      Ștergere