8 noiembrie 2011

Profesorii vrânceni pierd sute de lei lunar la salariu! Citiţi aici!

11 comentarii:

  1. Profesorii pierd sute de lei la salariu, iar dvs. le cereti cateva sute de lei pentru...curs de "inspector resurse umane". Cui foloseste? De ce faceti astfel de publicitate pe site? anuntul cu reducerea este la fel de publicitar... Nu vi se pare ca procedati incorect?

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau, comunicatul face publicitate? Cui? Sunteti multumit(a) ca salariul dvoastra a fost redus cu 25%, din care ati recuperat doar 15%? E dureros, daca e asa! Daca ne vor da ceva in 2012 va fi tot recuperare si nu marire de salariu!
    In ceea ce priveste cursul de "Inspector resurse umane" trebuie sa stiti ca nu sindicatul este cel care tine cursul, ci este vorba despre Centrul de studii EUROSTUDY, pentru care un cursant trebuie sa plateasca 350 lei, ca mai toate cursurile . SLI Vrancea va suporta 50% din valoarea cursului pentru membrii de sindicat! Cursul este adresat secretarilor si contabililor scolari care lucreaza cu state de plata, REVISAL si altele. Acest curs a fost cerut de colegii nostri si nu l-am inventat noi,de aceea dorim sa-i ajutam in acest sens!
    S-auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate se pare "Anonim" este nemultumit de faptul ca acest cursil face sindicatul. Pai daca sindiactele nu isi formeaza oamenii din punct de vedere profesional,cum sa ceara salarii mai amri pentru ei. Domnule "Anonim" sa stii ca secretarele si unii contabili au nevoie de asa ceva, numai la Revisalul asta nenorocit cate probleme intalnim si nu ne ajuta nimeni. Acets curs ar trebui sa-l facem noi pe banii nostri si unii chiar l-au facut dand bani grei. Nu vreau sa laud sindicatul , dar e bine venit acest curs pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Perfect adevarat! Cum pentru cresterea preturilor s-au gasit cai legale si resurse pentru ale mari excesiv, iar pentru marirea salariilor de mizerie din invatamant nu exista resurse??? Legea 221 trebuie aplicata, dar daca preturile sunt cum sunt in "ROMANICA noasta draga" , ce rost mai au banii acestia???

    RăspundețiȘtergere
  5. "Povestea" e veche in toata tara - conteaza ce vom face(h.j.) si daca vom reusi sa aplicam ce vom face(a se citi "sa luam banii" din h.j.)in ciuda unor circulare,note, etc -????- de amanare pana se publica oug contestat la ccr

    http://slivrancea.blogspot.com/2011/06/profesorii-furati-la-salariu.html#comments-(cititi comentariile)-

    RăspundețiȘtergere
  6. Cititi AICI-" http://www.eurobestteam.ro/inspector-resurse-umane?gclid=COqg3770qawCFUK9zAodCSscsA " sa vedeti cat catcosta un curs INSPECTOR RESURSE UMANE! NOI , SLI Vrancea, a gasit solutia cea mai avantajoasa cred???

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara,
    va rugam sa ne lamuriti in legatura cu decontarea navetei, in sensul in care, la scoala la care lucrez,s-a facut un decont pentru martie -aprilie redus cu 25% + 15% exact cum se calculeaza salariul de la 1 ianuarie. Ce e decontul ,ajutor social? Nu platim biletele cu bani din amaratul de salariu net?
    Va rugam sa ne trimiteti articolele de lege dupa care contabilii sa STIE sa faca calcule,nu dupa cum interpreteaza fiecare si dupa cum aud la vecini! Va multumim!
    Un sindicalist convins....dar pesimist!

    RăspundețiȘtergere
  8. Instructiunea privind decontarea navetei o gasiti pe pagina "LEGI", de unde o puteti descarca si arata domnului contabil. Din punctul meu de vedere si cel legal decontul navetei nu este un drept salarial care sa fie redus cu 25%. Decontarea se face de altfel separat de salarii si nu are nici o legatura cu acestea. Plata navetei este contravaloarea abonamentului pe ruta respectiva sau a biletelor pe care le depuneti la sfarsitul fiecarei luni la secretariat sau contabilitate! Eu nu cunosc nicio lege care sa diminueze decontul navetei cu 25%, dupa care sa adauge15%!?
    Va rog sa-mi transmiteti telefonic unde se intampla acest lucru ca sa putem remedia situatia! (0737015392)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nemultumirea mea este legata de cursul de "inspector resurse umane" carui i se face publicitate inutila. Cat despre aplicatia REVISAL este sarcina ISJ si a ministerului muncii sa indrume oamenii. Adica dupa ce vi se pune in carca o aplicatie in plus, mai trebuie sa mai si plateasca oamenii cursuri... Nu imi spuneti mie ca sindicatul plateste jumatate! E tot un mic business din banii contribuabililor. Va rog sa ii ajutati pe oameni si nu sa le cereti bani pe servicii noi, inventate de firmele capusa pe disfunctiile sistemului.
    Daca vreti sa dati oamenilor ajutor, atunci faceti-o cu deschdere si daruire si nu va luati parteneri carora sa le faceti bani! Eu va rog sa dati jos reclama si sa va ocupati de probleme sindicale....
    Sper ca am fost inteles!

    RăspundețiȘtergere
  10. Noi nu obligam pe nimeni sa se inscrie la acest curs de "Inspector resurse umane", chiar imi cer scuze fata de colegii care considera ca prin organizarea acestui curs s-a inteles ca le facem un deserviciu. Numai ca la un memoriu depus de un grup de doamne secretare, ni s-a cerut sa le ajutam sa urmeze acest curs. Din punctul meu de vedere una din problemele sindicale care ar trebui sa ne preocupe poate fi si formarea continua a membrilor asa cum exista in unele tari precum Finlanda, Luxemburg... tari cu un nivel educational ce nu poate fi comparat cu al nostru!

    RăspundețiȘtergere
  11. Va invitam Marti, 22 noiembrie 2011, sa participati la pichetarea sediului MECTS , pentru a protesta, noi macar daca ministrul nu o face, fata de bugetul extrem de mic ce ne-a fost alocat!

    RăspundețiȘtergere