8 decembrie 2015

Raspunsul MFP privind plata dobanzilor pe sentinte!->>>AICI!

In Codul fiscal avem o alta definire a veniturilor din salarii impuse impozitarii "Art.55 alineatul 2) litera j^1) sume reprezentând salarii, diferenţe de salarii, dobânzi acordate în legătură cu acestea, precum şi actualizarea lor cu indicele de inflaţie, stabilite în baza unor hotărâri judecătoreşti rămase definitive şi irevocabile;" ...oare sa nu fi citit?

3 comentarii:

  1. Voi face eu un comentariu...Intrucat am o hotarare definitiva si executorie privind plata dobanzii, voi face o cerere la secretariatul scolii sa mi se faca plata respectiva, intr-un termen prevazut de lege...Daca nu mi se va face, voi executa silit institutia sau consiliul local...E cea mai sigura cale de recuperare a banilor. Pe mine nu ma intereseaza explicatiile acestui secretar de stat, treaba dansului ce crede...Cu Hotararea in mana, voi obtine si banii rezultati din dobanda, dupa care ii voi actiona in judecata si pentru prejudiciul creat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu pana in prezent am executat silit 6 astfel de sentinte pe dobanzii. Pana in prezent am recuperat in totalitate si avansul achitat pentru cheltuielile de executare silita
    Ordinul (verbal) de a nu se calcula si achita dobanziile este transmis de dl. PAUNICA MIHAI din cadrul Ministerului Educatiei, catre I.S.J.uri.
    Bineinteles ca ISJ -urile au impus contabililor sa nu calculeze si sa achite aceste dobanzi.
    Eu am transmis scolilor executate silit sa impute cheltuielile de executare silita I.S.J-ului si dlui Paunica Mihai

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare nimeni nu se sesizeaza ca acest Paunica Mihai aduna bani de la mai multe institutii bugetare.
    Oare cum reuseste acesta sa fie in acelasi loc si in acelasi timp la: Ministerul Educatiei, la ASE Bucuresti, la Universitatea Bucuresti, Craiova, etc.
    Ce bine este sa lucrezi in minister, NU TE VERIFICA NIMENI, POTI SA SIFONEZI BUGETUL FARA PROBLEME.

    RăspundețiȘtergere