18 decembrie 2012

Decontarea navetei-procedură

        Pentru a veni în sprijinul colegilor navetiști, am realizat un material care cuprinde procedura pentru decontarea navetei: temei legal, proceduri, cerere-model, proces-verbal al C.A.-> 
CLICK  AICI! -pdf. 
CLICK  AICI!-word(.doc)

12 comentarii:

  1. buna ziua, puteti sa-l publicati in word, deoarece multi nu avem acest program care este mai nou? Va multumim!
    p.s. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, va doresc mult noroc in activitatea pe care o desfasurati, multa sanatate si sa fiti in continuare liantul nostru intre putere si noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum se deconteaza naveta , daca nu am masina, nu pot depune la sfarsitul lunii nici bilet, nici abonament?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se anexeaza adeverinta de la firma de transport cu valoarea abonamentului. Dar sunt firme care refuza eliberarea unei asemenea adeverinte. Nu stiu cum trebuie procedat in acest caz.

      Ștergere
  3. @Anonimduminică, 6 ianuarie 2013, 10:58:00 GMT+02:00
    pe baza fisei de pontaj

    RăspundețiȘtergere
  4. cum ramane cu decontarea transportului pt personalul didactic auxiliar si nedidactic...mi se pare o mare nedreptate, noi nu luam nici un ban pt transport,,,rusine

    RăspundețiȘtergere
  5. Transportul elevilor se deconteaza conform Ordinul 329/2007 - ART. 1 sau conf. Legii educatiei art. 84 ?
    Se deconteaza 50 % din valoarea abonamentului? Cum se procedeaza in cazul in care nu exista transport urban intern?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conform art 84 din LEN, iar daca nu exista transport urban in comun-nu se deconteaza, pentru ca nu faci naveta in acest caz!

      Ștergere
  6. 1.Prin" mijloace de transport in comun " inteleg 'mijloace de transport cu care poti efectua naveta".Asta inseamna ,intrucat nu poate face naveta cu autobuzul,ca un prof. are dreptul la decontarea benzinei chiar daca pe ruta respectiva exista mijloace de transport in comun !
    2.Obligatia principala a scolilor/autoritatilor locale este aceea de a asigura o locuinta corespunzatoare,iar decontarea navetei e una secundara! Cate cadre didactice din Vrancea care nu pot face naveta(autobuz + msina personala) au o locuinta corespunzatoare ?????Zero!Stie sindicatul ceva despre asta?

    RăspundețiȘtergere
  7. La documente justificative pentru naveta cu mijloc de transport proprietate personala printre altele se cere si -adeverinţă de la firma transportatoare cu suma reprezentând contravaloarea abonamentului; CE PUTEM FACE DACA FIRMA RESPECTIVA NU VREA SA EMI9TA ACEASTA ADEVERINTA?

    RăspundețiȘtergere
  8. As vrea sa stiu de ce nu mi se deconteaza naveta deoarece am proprietate pe raza comunei?Fac naveta zilnic, mi se emite abonamwnt, C.I are resedinta de domiciliu in oras. Ce ar trebui sa fac? Sa imi las copiii la domiciliu si eu sa ma mut acolo?

    RăspundețiȘtergere